NEVŞEHİR / KOZAKLI - Çayiçi Yunus Emre İlkokulu

Çayiçi Yunus Emre İlkokulu

Adres
Çayiçi Köyü Kozaklı/Nevşehir 107 km 17 km ÖĞRETMEN SERVİSİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Vizyon
Çayiçi Yunus Emre Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz her yıl artan bir başarı ile liselere bir çok öğrenci yerleştirmektedir. Okulumuz ilçede yapılan futbol ve atletizm dallarında yarışmalara katılmış ve çeşitli dereceler almıştır.
Öğretim Şekli :
KALORİFER
Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
KÖY
107 km - 17 km